Vacature Monteur Elektrotechniek

Vacature Monteur Elektrotechniek

MB DUSTCONTROL B.V.

MB Dustcontrol BV houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van vernevelinginstallaties t.b.v. een optimale (fijn)stofbestrijding binnen de branches sloop, recycling en op- en overslag van bulkgoederen.

Locatie
Voorschoten

Branche
Techniek

Vacature Uitdagende Startersfunctie Monteur Elektrotechniek
Ben jij na 2010 afgestudeerd aan je MBO opleiding richting Elektrotechniek en zoek je een uitdagende startersfunctie? Neem dan snel contact met ons op.

Binnen MB Dustcontrol BV zul je mede-verantwoordelijk zijn voor het monteren/assembleren van het elektrische gedeelte van onze vernevelings-installaties alsmede binnen ons kleine team zorgen voor een goede voortgang binnen het bedrijf met alle daarbij horende voorkomende werkzaamheden. Altijd zul je met jouw ervaring en kennis binnen het team blijven zoeken naar eventuele verbeteringen in de bestaande machines maar zeker ook in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe machines. Hiernaast zal jou expertise ingezet worden bij storingen.

Functie eisen als Startend Monteur Elektrotechniek
De vereiste kennis is naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO-Elektrotechniek.

Enige kennis en ervaring in het zelfstandig verrichten van elektrotechnische montagewerkzaamheden binnen de machinebouw is een pre, maar geen vereiste. Je kunt zelfstandig werken, denkt proactief, bent flexibel en accuraat. Het zoeken en vinden van technische oplossingen vereist initiatief en inventiviteit. In je werk heb je veel contacten met uitvoerend leidinggevenden en de klant. Het is dus belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan. Bovendien ben je bereid mee te draaien in de storingsdienst buiten normale werktijden.


Wij bieden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Type baan
32-40 urige werkweek

Solliciteren?
Contactpersoon: M. de Jong
06-13412703
mdejong@mb-dustcontrol.com

MB Dustcontrol B.V.
Industrieweg 2
2254AE Voorschoten
071-5610096
071-5614420
info@mb-dustcontrol.com
www.spraycannon.com

Download de vacature

 

Boskalis OVET GRC Dijkshoorn

KONTAKTIEREN SIE UNS

 

Füllen Sie dieses Formular aus und wir werden uns in Kürze mit Ihnen in Verbindung setzen.

Adresse

MB Dustcontrol B.V. 
industrieweg 2 
2254 AE Voorschoten